tilmeld link

Job & Uddannelse -» Elevpladser


Er du færdig med skolen og på udkig efter en elevplads i forbindelse med din uddannelse? Kig vores kategori igennem her hvor du kan finde dit næste job.

Elev i IKEA

Elev i IKEA

Du er snart færdig med skolen og skal til at tænke på, hvad du skal være. Vil du ha' en god og sikker start på din karriere? Vil du arbejde i en succesrig virksomhed, hvor medarbejderne er åbne og imødekommende?

Er det vigtigt for dig at få udfordringer? Fint - så kan vi hjælpe dig! Bliv elev, og få din uddannelse i IKEA. Derefter kan du satse på en karriere som leder eller specialist..
Elevplads-terminalen.dk

Elevplads-terminalen.dk

Landsdækkende database for elevpladser og studiejobs - gode søgemuligheder.
Formålet er at udbyde elevpladser direkte hvor eleverne opholder sig og dermed skabe den hurtigste genvej for både elever og virksomheder.
På standeren vil div. virksomheder have mulighed for at få deres stillingsopslag på i en given periode, alt afhængig af deres egne kampagner/søgeperioder.
Endvidere vil samme oplysninger findes på terminalens hj.
Elevportalen.dk

Elevportalen.dk

Elevportalen.dk er en overskuelig søgebase over elevstillinger i hele Danmark. Elevportalen.dk bliver dagligt opdateret med nye elevstillinger..
KarriereVejviser

KarriereVejviser

Råd om job og karriereudvikling samt nyhedsbrev til personer med videregående uddannelse. KarriereVejviseren handler om overgangen fra studielivet til arbejdsmarkedet.
I lighed med bogen er sitet opdelt i fem kapitler, som hver behandler et brud-stykke af vejen fra dimissionsfest til job.