tilmeld link

Job & Uddannelse -» Skoleopgaver

Hvis du undervejs i din uddannelse har brug for inspiration til dine skoleopgaver, er det muligt at læse, hvordan andre har løst skoleopgaverne. Klik på linkene herunder og løsning af dine skoleopgaver bliver et let job
63
3,8
 Stem
Aflever.dk - Hent gratis opgaver her

Aflever.dk - Hent gratis opgaver her

På aflever.dk kan du gratis hente dine stile. Vi er i stor udvikling, og du er meget velkommen til at hjælpe os, og uploade dine gamle stile.
Det kræver ingen login, eller penge eller point. Bare download..
5
4,2
 Stem
Eksamensteknik

Eksamensteknik

Eksamensteknik.dk er en side giver gratis tips og råd til din eksamen, hvis du f.eks. har eksamensangst eller bare brug for lidt studiehjælp.

Der er både råd til forberedelsen, den mundtlige og den skirftlige, og hvis du er ude i sidste øjeblik. Til sidst kan du se evt. råd fra andre brugere..
6
3,8
 Stem
Lommeregner.dk

Lommeregner.dk

Online lommeregner. Står du aldig og mangler en lommeregner når du sidder ved din computer, så har du med lommeregner.dk altid en lommeregner lige ved hånden.
Du finder desuden enhedstabeller og forklaring at matematiske betegnelser..
8
3,9
 Stem
Opgaver.com

Opgaver.com

På Opgaver.com kan du gratis downloade skoleopgaver som kan bruges til inspiration når du selv skal lave dine lektier - Vi har i dag over 8.000 opgaver til download og hver dag kommer der flere hundrede nye opgaver ind på siden..
10
3,7
 Stem
Politiklar.dk

Politiklar.dk

For at klæde politiaspiranter godt på til at bestå de skriftlige opgaver ved politiprøven, kan politiklar.dk tilbyde Danmarks største forberedelsespakke, som består af grundigt gennemarbejdede opgavesæt, og som fuldstændig er bygget op ligesom politiets skriftlige optagelsesprøve.

Desuden kan politiklar.dk tilbyde et personligt tilrettelagt træningsprogram, som en træningsekspert vil skræddersy til den enkeltes be.
15
3,3
 Stem
Studienet.dk

Studienet.dk

Studienet.dk er et internetmedie, der giver dig som bruger mulighed for, at søge i en enorm vidensdatabase med skoleopgaver på alle niveauer indsamlet siden 1995. Formålet med Studienet.dk er, at give brugerne en større forståelse for opgave- og lektieløsningen, hvilket kan ske gennem læsning af andre brugeres løsning af samme eller lignende opgave. Studienet.dk har eksisteret på nettet siden 1999 og blev i 2000 sammenlagt med det tidlige.
7
3,6
 Stem
Studieportalen.dk

Studieportalen.dk

Har du problemer med lektierne? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Studieportalen.dks formål er nemlig at hjælpe elever og studerende på et rent intellektuelt niveau.
Dette gør vi bl.a. ved at tilbyde download af flere tusinde forskellige opgaver og notater, som er nøje sorteret af redaktionen på Studieportalen.dk efter kvalitative og ikke kvantitative krav.
Derudover har vi knyttet flere eksperter på forskellige faglige områ.