tilmeld link

Job & Uddannelse -» Universiteter

Universiteter tilbyder uddannelse til rigtig gode og spændende jobs. Find de universiteter, der udbyder din drømmeuddannelse og sammenlign dem, så du kan vælge de universiteter fra, der ikke svarer til dine ønsker
10
4,3
 Stem
Ivysen

Ivysen

Ivysen er en netavis som skriver nyheder om Universiteter som Harvard, Stanford, Oxford og Sorbonne, samt om de danskere der er kommet gennem det voksende nåleøje.

Ivysen er en platform for danske studerende der gerne vil videre til udlandet og læse, og derfor gerne vide hvad der skal til..
18
3,9
 Stem
Københavns Universitet

Københavns Universitet

Københavns Universitet er Danmarks største forsknings- og uddannelsesinstitution med omkring 35.000 studerende og 7.000 ansatte. Københavns Universitets mål er at drive forskning af højeste kvalitet, at tilbyde forskningsbaseret uddannelse til det højeste akademiske niveau, og at formidle ny og klassisk viden til såvel videnskabelige miljøer som til det omgivende samfund.
Fremover ønsker Københavns Universitet at udbygge sin.
9
3,7
 Stem
Student Guide USA - Uddannelse i USA

Student Guide USA - Uddannelse i USA

Student Guide USA hjælper unge studerende med at finde den rette uddannelse og rette universtitet i USA.
Ligeledes er der information om hvordan unge sportsfolk kan dyrke sport, såsom fodbold, tennis eller golf på universitetet og dermed få et sports legat eller et såkaldt athletic scholarship, der kan betale for studierne..