tilmeld link

Job & Uddannelse -» Fjernundervisning


Undervisning hjemmefra. Lær nyt bag computeren eller via lydbånd. Fjernundervisning er meget udbredt i dag

Fjernundervisning og e-læring

Fjernundervisning og e-læring

Fjern-undervisning.nu er stedet for dig som kunne tænke dig en uddannelse, men som har brug for fleksibilitet for at kunne gennemføre uddannelsen.

På fjern-undervisning.nu kan du finde information om de fleste fjern-undervisnings uddannelser i Danmark, samt information om fjern-undervisning som uddannelsesform.
ILIAS.dk

ILIAS.dk

Information om ILIAS e-læring. Et open source learning management system der understøtter bl.a. SCORM 2004.
ILIAS er velegnet til mange områder og formål, alt fra folkeskoler til universiteter samt samarbejde og groupware..
Innowell: Online uddannelser & kurser – den intelligente vej til succes

Innowell: Online uddannelser & kurser – den intelligente vej til succes

Innowell er en e-skole som rummer en kosmetolog-, fodpleje-, massage-, spa- og zoneterapiskole med flere hundrede uddannede og studerende på fjernundervisning fra store dele af hele verden. Endvidere tilbydes 46 kurser, som anatomi, fysiologi, sygdomlære, kosmetologi med mere..
Romansk Hus

Romansk Hus

Romansk Hus producerer og sælger sprogkurser på CD/CD-ROM i spansk, italiensk og fransk. Vi tilbyder også fjernundervisning i italiensk og spansk..
Videoguider

Videoguider

Videoguider er for dig, der vil have effektiv it-læring. Vi tror på, at den mest effektive måde at blive undervist på er ved at se det på din pc skærm.
Start med at se vores gratis videoer, er det en undervisningsmåde der tiltaler dig dig, så køb et abonnement via vores webshop. 5 minutter efter er du igang. Vi kalder det e-learning on demand.
Du kan herefter se videoerne online, eller downloade dem til din pc, og se dem hvor som hel.
Web Kursus Online

Web Kursus Online

Lær online og spar på kursusafgiften. Du kan lære det online lige så godt som på et kursussted.
Du kan tage dit kursus når du har tid og lyst, og skal derfor ikke melde afbud hvis du pludselig ikke kan den pågældende dag eller instruktøren er syg. Alt dette slipper du for.
Du kan tage enkelte emner på kurserne mens maden simrer, mens du venter på aftenens film eller på det tidspunkt af dagen du har sat af til dit ku.