tilmeld link

Job & Uddannelse -» Teambuilding & Events

Her kan du finde steder i Danmark hvor du og firmaet kan komme på teambuilding kursus. Alt fra sociale outdoor og fysisk krævende til de mere mentalt udfordrende. Teambuilding kurser i DK.
11
4,0
 Stem
ActionZone - Teambuilding aktiviteter

ActionZone - Teambuilding aktiviteter

Centralt placeret i Danmark har vi skabt et unikt univers med teambuilding aktiviteter og events for virksomheder.
Vi har også professionelle møde- og konferencefaciliteter og kan tilgodese stort set alle krav.
7
4,3
 Stem
Christina Boelskifte

Christina Boelskifte

Teambuilding med gospel og sang tilbydes af sangerinden Christina Boelskifte i forbindelse med kurser, julefrokost, sommerfest, medarbejderdag osv.
Se referenceliste og udtalelser fra tidligere kunder.
Se endvidere tilbud med Christina Boelskifte og Martin Brygmann samt skuespilleren Lotte Andersen..
7
4,0
 Stem
Coastzone.dk - Teambuilding i hele Danmark

Coastzone.dk - Teambuilding i hele Danmark

Teambuilding aktiviteter i forbindelse med et firmaarrangement skaber højt humør og kan, i den rigtige ramme, øge effektiviteten og sammenholdet på arbejdspladsen.
Vi skaber rammerne og sigter efter, at alle oplever succes..
9
4,2
 Stem
Copenhagen Event Center

Copenhagen Event Center

Vi er de bedste når det kommer til: hardball, sommerlejr, lasergame, sommerlejr, teambuilding, faldskærmsudspring, dykkerkurser Kontakt Copenhagen event center for at høre nærmere.

Vi tilbyder også i samarbejde med vores hoved organitation K.T.M Net forskellige IT kurser, søgemaskine optimering, web design og banner reklamer via Google adwords Klik på linket for at læse mere..
4
4,0
 Stem
DavinciKoden Firmaevent

DavinciKoden Firmaevent

Oplev en verden af mystiske hændelser, gådefulde spor og skæve eksistenser. Følg DavinciKodens spor i jagten på tempelridderskatten.

Et firma event i særklasse, her møder i professionelle skuespillere og en ramme der fører jer ind i Davincimysteriets verden.

Spil med og mod jeres kolleger i dette event hvor rammen lægger op til underholdning, mystik, latter og et fantastisk event..
5
4,0
 Stem
Firmafordele.dk

Firmafordele.dk

firmafordele.dk - Din eksterne personaleklub - Vi arbejder for det gode arbejdsmiljø, hvor man sammen med kollegaerne kan få spændende tilbud på en lang række personalegoder og personalearrangementer.

Du/I kan sparer fra 15% - 60% på bl.a. personalegoder, personalearrangementer, events, rejser, koncerter, foredrag, firma udflugten, shows, eksklusive tilbud kun for medlemmerne og meget andet.

Basis medlemskab er gratis - Udvidet medlemskab kr. .
5
4,2
 Stem
Green Adventure

Green Adventure

Vi har lavet teambuilding siden 1995 og har derfor en solid erfaring med problematikker i teams i virksomheder, som vi kan arbejde med at forbedre ved hjælp af teambuilding.

Det kan f.eks. være rafting, aktivitetsdage, skovture og meget andet. Vi arrangerer også gerne oplevelsesture, kano/kajak kurser og forskellige former for friluftsture.

På vores hjemmeside kan der ses billeder og læses mere omkring hvad vi kan tilbyde. Ring gerne for en snak omkr.
24
3,8
 Stem
Konference- og eventubureau Eventually

Konference- og eventubureau Eventually

Eventually er et internationalt konference- og eventbureau, med hovedkontor i København og afdeling i Aarhus.

Vi udgør et unikt team med spidskompetencer indenfor senior projektledelse, kreativitet og grafisk design. Derudover arbejder vi med et exceptionelt højt serviceniveau.

Eventually er et dansk selskab, men vi er meget internationalt orienteret. For os er det vigtigt at være en ærlig, ansvarsfuld og dedikeret partner over for vores kunder og.
4
4,0
 Stem
Mak&Par Teambuilding

Mak&Par Teambuilding

Teambuilding - styrk jeres samarbejde, kommunikation og mål med effektiv teambuilding. Aktiv og oplevelsesbaseret læring, gennemført af dygtige konsulenter, coaches og facilitatorer.

Teambuilding og teamudvikling baseret på en anerkendende indgangsvinkel og læring via egen refleksion.

Mak&Par stiller rammerne og faciliterer jeres proces i mod et mere succesfuldt samarbejde..
2
2,5
 Stem
Scandinavian Teambuilding

Scandinavian Teambuilding

Scandinavian Teambuilding er et at landets største teambuilding og medarbejderudviklingsfirmaer i Norden. Vi arbejder med at skabe udviklende kurser og workshops for medarbejder og ledere.

På alle vores forløb er vi meget opmærksomme på hvad formålet er, og betragter forberedelse og opfølgning lige så vigtig som selve forløbet. Læs mere om os på vores hjemmeside eller ring til kontoret og få et uforpligtende snak..
5
4,0
 Stem
Team Music - Musikalsk teambuilding

Team Music - Musikalsk teambuilding

Alle Team Musics aktiviteter er på en gang både udfordrende og medrivende.

Formålet med vores aktiviteter er at give teams og individer mulighed for at udvikle kompetencer og fornemmelser for samarbejde..
2
4,0
 Stem
Teambuidling.dk

Teambuidling.dk

Teambuilding.dk er danmarks bedste og største portal for teambuilding aktiviteter der bliver leveret af danske teambuilding leverandører.

Du kan finde din næste leverandør til alt lige fra firmafester til større events over til de seriøse teambuilding kurser eller sjove oplevelser til jeres næste happening..
0
0,0
 Stem
Teambuilding - World of Adventure A/S

Teambuilding - World of Adventure A/S

Hos World Of Adventure har de tilbudt effektiv teambuilding gennem mange år, hvilket gør dem til nogle af de mest erfarne indenfor teambuilding i Danmark.


Derudover er de utrolig fleksible, uanset hvor i Danmark man ønsker at afholde sit teambuilding arrangement, så gør de det hos World Of Adventure woa.dk muligt, da de gerne flytter deres udstyr og personale hen til deres kunders virksomheder, på et hotel, en kro eller lignende.

Hos World Of Adventure finder du professionel .
3
4,0
 Stem
Teamfactory dk

Teamfactory dk

Teamfactory leverer resultatskabende procesforløb indenfor organisationsudvikling og teambuilding samt foredrag og professionelle events til virksomheder og organisationer.

Vi opererer i hele Danmark, der hvor I er, eller hvor i ønsker.
Vores medarbejdere har en solid faglig og teoretisk baggrund som, kombineret med præcis planlægning og behovsafklaring, sikrer et professionelt forløb, uanset om udgangspunktet er vores koncept eller jeres ide..