tilmeld link

Job & Uddannelse -» Undervisning

Der findes masser af undervisning på nettet. Både undervisning, som er knyttet til udførelsen af bestemte jobs, og hele uddannelser. Blandt vores links om undervisning finder du også undervisning i musikinstrumenter og andre helt konkrete ting
246
4,1
 Stem
123skole.dk

123skole.dk

Undervisningsmaterialer til folkeskolen, efterskoler og til specialundervisning.
Materialerne er engangshæfter og spil til dansk, matematik, engelsk, fysik/kemi og andre af folkeskolens fagrække.
Gratis eksempler og gratis interaktive opgaver online....
10
3,4
 Stem
Børnehaveklasseleder.dk

Børnehaveklasseleder.dk

Denne hjemmeside er det nye samlings sted for børnehaveklasseledere i hele Danmark.
Lærere, forældre og pædagogere har også mulighed for at tilmelde sig - dette giver mulighed for at få mere viden om skolestart i Danmark.
Ved den gratis tilmelding får børnehaveklasseledere mulighed for at uploade og downloade undervisningsmateriale.
Der er forum til at stille spørgsmål, links til de bedste undervisnings sider og meget meget mere! Tilmelding er gratis -.
7
3,7
 Stem
DEO undervisning

DEO undervisning

DEO undervisning er rettet mod undervisning i EU på de gymnasiale uddannelser. Hjemmesiden giver adgang til en elevside med temaforløb om alt fra atomkraft til dansk svineproduktion i Østeuropa.

Der er også en side for læreren med film, powerpoints, forløbsplaner, en pædagogisk værktøjskasse og mulighed for at vidensdele og udveksle undervisningserfaringer.

DEO undervisning er produceret af Oplysningsforbundet DEO med st&o.
4
3,3
 Stem
Guitar undervisning

Guitar undervisning

Guitar, Teori og Hørelære undervisning. Har du en passion for musik? Vil du gerne til at blive bedre til at spille guitar?
Vil du have mere viden om teori bag musikken, og lære at kunne høre og forstå hvad musikken består af? Vil du gerne i gang med at skrive dine helt egne sange?
Overvejer du at søge ind på MGK eller Konservatoriet, men ved ikke lige hvad der skal til og kunne godt bruge lidt råd og vejledning?
Lige meget om d.
5
3,6
 Stem
ID Academy

ID Academy

Uddannelser og kurser indenfor Psykoterapi, Coaching, Selvudvikling og Meditation.
Drømmer du om at arbejde med det du brænder allermest for?

Overvejer du at blive psykoterapeut? Så tag en uddannelse på ID Academy ved psykoterapeut, coach og forfatter Ole Vadum Dahl..
14
4,2
 Stem
Indfødsretsprøve.dk

Indfødsretsprøve.dk

Alt hvad du skal bruge for at forberede dig til dansk indfødsretsprøve: 500 spørgsmål, fiktive prøver med tidtagning, Læremateriale, ekspresundervisning, udvidet resultatanalyse, gennemførelsesbevis. Øjeblikkelig adgang..
2
4,5
 Stem
Jagttegn - Sådan kommer du i gang

Jagttegn - Sådan kommer du i gang

Jagttegn kan forholdsvis nemt erhverves i Danmark - det kræver en del teoretisk viden samt praktisk øvelse af forskellig art.

Vi har samlet op på de trin der er i at få sig et gyldigt jagttegn via denne online guide.

Du vil blive guides i hvordan man kommet igennem, hvad et jagttegn koster, tiden det tager, forholdsregler og regler på området..
3
4,0
 Stem
Kreativ skrivning

Kreativ skrivning

kreativ skrivning tilbyder kortere og længere skriveundervisning, workshops for børn og unge under ordningen: professionelle kunstnere i institutioner og skoler, manuskripslæsning og foredrag med udgangspunkt i Irenes Pedersens børne- og ungdomsbøger..
5
3,6
 Stem
Lær Ved At Gøre

Lær Ved At Gøre

Online IT Undervisning, der tager udgangspunkt i HTML og CSS.
Vejledninger er udgivet på dansk og engelsk, der er vejlidninger i alt fra grafik, til html / xhtml, og css, til MYSQL og PHP programmering..
1
4,0
 Stem
Skolerollespil

Skolerollespil

Rollespil som pædagogisk metode. Her beskrives forskellige spil der kan anvendes i undervisningen.

Desuden er der mulighed for at bestille mig som gæstelærer eller komme med egne indlæg hvis du er interesseret i emnet.
14
3,7
 Stem
Sprog, læse- og skrivetræning

Sprog, læse- og skrivetræning

Lær at skrive og læse grundlæggende dansk, engelsk eller tysk. Gratis træning, der konstant giver dig en støtte, der er afpasset dit nuværende niveau.
Du er omgående i gang med at skrive, og gentagelser af lektionerne sikrer, at du opbygger et ordforråd og efterhånden en god fornemmelse a sprogets grammatik..
1
4,0
 Stem
Thyboernes Aftenskole

Thyboernes Aftenskole

Thyboernes Aftenskole er en selvejende aftenskole. Vi er en lokal aftenskole uden tilknytning til en politisk organisation.

Formålet med Thyboernes Aftenskole er, at udbyde undervisning og debat/foredrag, som kan medvirke til udvikling af samfundet i Thy.

Det være sig som egentlige kurser omkring husholdning, kurser i håndarbejds- og håndværkslignende færdigheder, samt bevægelse og motion. Vi har også kurser i grundlæggende ed.
4
4,0
 Stem
Tutoren.dk

Tutoren.dk

Tutoren.dk er stedet for dig, hvis du har enten behov for ekstra lektiehjælp fra dygtige privatlærerer og hjemmeundervisere eller hvis du ønsker at tjene en ekstra skilling på at undervise andre i fag du har styr på.

Tutoren.dk har lektiehjælpere næsten overalt i landet inden for matematik, dansk, engelsk, fysik, kemi og mange flere fag..
4
3,5
 Stem
Uddannelsescenter Fyn

Uddannelsescenter Fyn

Privat AMU-center i Odense, der tilbyder uddannelser inden for gods- og personbefordring.
Uddannelserne afvikles som AMU-kurser, og der udbetales godtgørelse for tabt indtægt, kørsel og overnatningsomkostninger.
2
4,0
 Stem
Uddannelseshuset.dk

Uddannelseshuset.dk

Uddannelseshuseet tilbyder tilpassede kurser til ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder.
Uddannelseshuset har 40 års erfaring og en stor stab af kompetente undervisere.
Alle firmakurser tilpasses til virksomhedens behov, oftest uden yderligere beregning, da et perfekt tilpasset kursus altid skaber det bedste indlæringsmiljø i virksomheden..