tilmeld link

Job & Uddannelse -» Kurser

Kurser relateret til job og uddannelse. Lær hvordan du skal takle en jobsamtale eller kurser videruddannelse på forskellige niveauer.
7
4,1
 Stem
Advice360

Advice360

Advice|360 er et grafisk bureau der beskæftiger sig med to hovedområder: produktion af grafiske produkter samt kurser i Adobe programmerne mm.

Vi producerer de fleste former for grafiske produkter som fx hjemmesider, tryksager, 3d visualiseringer samt mobil applikationer.

Vores kurser omfatter det meste af Adobe pakken, men med hovedvægt på programmerne InDesign, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver og Acrobat.

Desuden afholder vi også kurser .
3
4,0
 Stem
CONSILIUM ApS

CONSILIUM ApS

Hos Consilium klæder vi sælgere, ledere og øvrige medarbejdere på til fremtidens udfodringer. Vores brede udvalg af kurser giver jeres virksomhed eller dig som privatperson de bedst tænkelige muligheder for at nå jeres mål.

Kurserne er bl.a. engelsk kurser, salgskurser, servicekurser, mersalg pr. telefon og læren omkring salgspsykologi.
På vores hjemmeside findes et overblik over vores kurser og har du spørgsmål er d.
1
4,0
 Stem
Dan Kursus

Dan Kursus

Dankursus.dk er en online portal for formidling af kurser - ved at markedsføre dine kurser på dankursus.dk sikrer du mulighed for at dine kurser bliver synlige for mere end 25.000 besøgende ugentligt..
3
4,0
 Stem
Daniel Bahl - Online IT kurser

Daniel Bahl - Online IT kurser

Jeg hedder Daniel og jeg underviser i forskellige IT-relaterede emner på min hjemmeside. Man kan bl.a. købe sig adgang til mine kunderoste PHP-videoer eller lære at opsætte sin egen Linux-server.

Jeg underviser også i emner som Wordpress, Mac og Windows Server. På hjemmesiden kan du også finde IT-relaterede værktøjer.

Jeg udgiver også en personlig blog som du kan følge med i. Jeg håber at du kigger forbi..
6
3,8
 Stem
Excel kurser

Excel kurser

Er du træt af at famle i blinde i Excel, så kom på et virksomhedstilpasset excel kursus hvor du lærer at bruge Excel fuldt ud.

På et excel kursus der vil vi arbejde med dine arbejdsopgaver og derigennem vil du opnå den optimale læring så du kan bruge den nye viden umiddelbart efter kurset.
Så kom på kursus idag og arbejd langt mere effektivt allerede i morgen..
24
3,9
 Stem
Find Uddannelse

Find Uddannelse

finduddannelse.dk blev lanceret i november 2007 og er siden vokset dramatisk.
Den omfattende og konstant opdaterede søgetjeneste er startet med henblik på virksomheder og erhvervsaktive personer. finduddannelse.dk skaber et nyt, direkte, led mellem virksomheder og uddannelsesudbydere.
For første gang får danske virksomheder og deres medarbejdere nu muligheden for gratis at søge efter kurser, videre- og efteruddannelser på samtlige landets skoler og .
4
4,3
 Stem
Firebrand Training

Firebrand Training

Leverandør af accelererede IT og Management Boot Camps, uddannelser og kurser som fører til certificering. Kurser i Microsoft (MCSE, MCITP, m.fl), Cisco (CCENT, CCNA, m.fl), Oracle, Linux, CompTIA, ISC2, ITIL, Prince2, CISSP, CEH..
5
4,2
 Stem
FirmaPlus+

FirmaPlus+

FirmaPlus hjælper med at udvikle og fastholde dygtige medarbejdere i firmaet. Vi tilfører ny viden på flere områder både til firmaets ledelse og medarbejdere. 55+ kurser.

Seniorkurser og seniorseminar bliver til 55+ kurser og 55+ seminarer.
Med den levevis vi har i dag, synes de fleste danskere, at “senior” er et begreb, der tager tid at forholde sig til, ligesom mange gerne vil tage afstand herfra, når de stadig føler sig som 4.
4
4,0
 Stem
Forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag er Danmarks professionelle udbyder af kvalitetsforedrag fra forfattere.
Find den rette foredragsholder her - hvad enten det er til biblioteket, oplysningsforbundet, foreningen eller virksomheden - så kan du finde din helt rigtige foredragsholder her..
3
4,0
 Stem
GejstGruppen

GejstGruppen

Velkommen til GejstGruppen GejstGruppen består af konsulenter, instruktører og samarbejdspartnere, som tilsammen udgør et udviklingsteam med bagagen fyldt med succesfuld rådgivning og opstart af koncepter.
Vi har dejlige omgivelser på den 20 ha store ranch i Vejle med skov, enge, tipi med bål, crossbane og masser af udendørs aktiviteter.
GejstGruppen arrangerer og afholder teambuilding, teamudvikling, møder, konferencer, temadage, leder.
5
3,2
 Stem
HUMI

HUMI

Her finder du vejen til personlig udvikling. En styrkelse af dit personlige fundament.
NLP uddannelserne ved HUMI er internationalt certificeret og afholdes i Odense og København.
Få en Business Practitioner med en gruppe af spændende mennesker. NLP Odense afholdes i Vestergade og NLP København afholdes på Vesterbro. Så læs mere på www.humi.dk.
8
4,4
 Stem
IT fjernundervisning.dk

IT fjernundervisning.dk

Fjernundervisningskurser inden for Excel VBA, Word VBA, Access VBA, ASP.NET, XSL, Office, FrontPage, Expression, SharePoint mm.

IT kurser når DU har tid! Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Én til én undervisning..
4
4,5
 Stem
IT kurser

IT kurser

ITkurser.com er en ny søgetjeneste - fokuseret på IT-branchen. Den forsøger at samle hele markedet for IT kurser og efteruddannelser.

Alt fra ITIL Foundation v3 til grundlæggende kurser i Microsoft Excel..
1
4,0
 Stem
it-kurser i hele Danmark med afholdelsesgaranti

it-kurser i hele Danmark med afholdelsesgaranti

Vi afholder tilpassede kurser for brugere og IT-afdelinger i mange af de største virksomheder i Danmark. Vore kurser holdes enten on-site hos kunden eller i vore lokaler. Vi blander kurser og konsulentarbejde og leverer de fagligt mest kompetente kurser på markedet. Vore kurser er bl.a. inden for:- SharePoint- Webudvikling og -programmering (frontend)- CMS - WordPress, Drupal, Joomla- Backendudvikling (C#.net, Java)- XML og web serivces- Business Intelligence (BI)- Microsoft OfficeVi kører kurse.
4
3,5
 Stem
Knight Academy

Knight Academy

Knight Academy er stedet hvor du har mulighed for at uddanne eller videreuddanne dig til livvagt, enten gennem vores livvagtsuddannelse eller vores livvagtskursus.

Vi har i Knight Academy kurser og uddannelser af varighed på op til 22 hele uger. Læs mere om vores livvagtskurser -og uddannelser på vores hjemme side, og find den uddannelsesform der passer dig bedst..
4
4,3
 Stem
Kurser for ledige

Kurser for ledige

På Kursusforledige.com hjælper vi dig, der går ledig med at finde kurser i 1. og 2. ledighedsperiode.

Vælg og vrag på vores site mellem over 2500 af de største uddannelses- og kursusvirksomheder i Europa og find det kursus, der løfter dit CV til nye højder!.
5
4,4
 Stem
Kurser og konferencer - Confex Danmark

Kurser og konferencer - Confex Danmark

Confex Danmark er Skandinaviens ledende udvikler og leverandør af åbne kurser og konferencer til erhvervslivet.
Vi udvikler alle vores kurser og konferencer fra idé til gennemførelse. Confex Danmark har en unik bredde i vores produktsortiment.
Hos os vil de fleste faggrupper og brancher kunne finde læring og uddannelse som passer. Hvert år udvikler og arrangerer Confex Danmark mere end 300 forskellige kurser og konferencer til mere end 15.000 deltag.
1
4,0
 Stem
Kurserforledige

Kurserforledige

Kurserforledige.dk er en web-portal med kurser specifikt henvendt til jobsøgende.

Du kan på kurserforledige.dk finde både seks ugers selvvalgt og andre typer kurser.

Vi har eksempelvis kurser indenfor web, it, projektledelse, grafisk, design, iværksætteri og meget mere..
1
4,0
 Stem
Kursus.dk

Kursus.dk

Hos kursus.dk finder du kurser indenfor salgstræning, ledelse og personlig udvikling.
Har dine medarbejdere mod på at flytte deres egne grænser og udvide der kompetencer så er kursus.dk portalen for uddannelse.

Se online hvilke muligheder der udbydes eller kontakt os hvis du ønsker yderligere informationer omkring uddannelserne. Vi glæder os til at høre fra dig..
5
3,6
 Stem
Leading Education

Leading Education

Leading Education tilbyder som innovativ uddannelsesorganisation uddannelser, kurser og foredrag inden for fysisk aktivitet, sundhed og ledelse..